Poligono de la concepción s/n · 22520 Fraga (Huesca) · Tel. y Fax 974 472 819 ·Mov. 649 983 735 rvf@revestimientosfraga.com

 

 

 

 

 

 

 

 
Estem constantment formant-nos en nous processos i sistemes especialitzats en el camp dels paviments, "chorreados", revestiments industrials i decoratius.
 
Apostem per una millor formació del nostre personal mitjançant la incorporació d'un Arquitecte Tècnic. 
 

Disposem d'un Interiorista que realitza projectes de distribució, arquitectura corporativa així com projectes i decoració.

 

Pressupost i assessorament gratuït de qualsevol treball en estudi, incloent preus, plac, materials, tècniques i oficis.
T’oferim un contacte directe amb la direcció de l’empresa, durant tot el procés del treball i per al control de qualitat final.
Un tracte personalitzat, escoltant les teves necessitats i buscant solucions adaptades a vostè i la seva situació.
Els nostres equips treballen en horaris flexibles, adaptats al client, per a que la continuïtat del seu negoci u habitatge no se vegi afectada.
Treballem en tot el territori espanyol.
Serietat i compromís; iniciem les obres quant s’ha acordat, i farem tot el que sigui possible per comprometre’ns en plaços reals, per la tranquil·litat dels nostres clientes.
Una única empresa per realitzar tot el treball; pot comptar amb nosaltres per a tota una sèrie de serveis, sense necessitat de contractar més d’una empresa. Si ho desitja ens encarreguem del resultat final coordinant els oficis interns i externs necessaris per l’acabat perfecte del treball.

 

empresa · serveis · avanyajes · treballs · ITE · pressupostos · qualitat · contacte · facebook